duminică, 6 martie 2022

"Natural Killer" D10-

    Reîntors pe paginile blog-ului cu un ultim proiect finalizat. Este vorba de ultimul traseu proiect pe care l-am parcurs în acest sfârşit de săptămână. Traseul "Natural Killer", este unul din cele mai lungi rute de dry-tooling din Cheile Bicăjelului. Aflat în zona primului sector, alături de alte rute deschise anul acesta, traseul impune o tehnică de căţărare destul de delicată, combinată cu mişcări lungi între prize.

Andrecuţ Florin-Ciprian în "Natural Killer" D10-. 

    Un traseu care îl recomand, în special celor care doresc să iasă din monotonia rutelor de nivel începător-mediu şi care vor să exploreze alte limite fizice şi mentale. Este un traseu prietenos, deşi aparent arată foarte dificil. L-am parcurs destul de repede în comparaţie cu restul traseelor proiect din acel sector, iar ca şi grad îi acord (D10-). Ca filator l-am avut pe Andrei Verdeanu din Piatra Neamţ, care încă se luptă cu iluzia traseului "Illusion" D10. Momentan am terminat de parcurs toate traseele de dry-tooling din Cheile Bicăjelului. Vom vedea ce ne mai rezervă viitorul.


Un comentariu:

Unknown spunea...

Salut Florin, sunt Varga Csaba din Oradea, și sunt pasionat de escalada pe stanca și gheata și mai nou c-am de 1 an de zile am început sa practic și dry toolingul. La noi în Bihor cea mai apropiata zona de escalada este zona Vadu Crisului-Suncuius, dar nu prea sunt trasee de dry tooling.

Împreună cu un prieten am început sa amenajam câteva trasee de acest gen, dar mai avem multe de învățat .... :-)
În decembrie am fost în Cheile Bicajelului, cu un prieten de la Salvamont Gheorgheni, și cu greu am găsit așa numita ''Faleza Noua", și am cățărat traseul Urur, un traseu frumos, nu foarte greu numai bun de încălzire.
Nu m-am begat in restul traseelor care sunt mai grele pentru ca mă grăbeam spre casa. Adevarul este ca am pierdut foarte mult timp pana am găsit locul :-), aș vrea sa te întreb cum se poate ajunge la ''Prima Faleza" sectorul 1,2 pentru ca desi știu ca este aproape de ''Faleza Noua'' nu știu cum sa ajung acolo, fără sa fac pe exploratorul ;-)

De asemenea aș vrea sa te întreb tu cum te antrenezi pentru dry tooling, ce antrenament specific faci, eu umblu la sala de cățărat lucru care ajuta mult, dar aș vrea sa iti cer câteva sfaturi în legătură cu acest tip de antrenament specific.

Iti mulțumesc anticipat , vargacsabii@gmail.com, sau telefon 0746280911.