Fiind prima etapa din Campionatul Naţional de Escaladă Mixtă Dificultate, lumea s-a adunat, fie de la cluburile legitimate, fie individuali.
Totul s-a întamplat la Răchiţele, undeva pe lângă Cluj, un loc cu un potenţial mare pentru o noua zonă de Dry Tooling, mai mult de atât având şi o cascadă, care se formează în perioada iernii.
Clubul Alpin Repedea Iaşi, şi-a adunat o mare hoardă de sportiv pentru acest event, adică eu şi Florian Mastacan.
Ciprian Andrecuţ în finală.
Folosindu-ne de naveta spaţială a lui Florian ne teleportăm până la locul crimei, Răchiţele, după multe slalomuri printre radarele patriei noastre şi “bicicliştii cu căruţele lor”.
Ajunşi acolo Vineri pe orele 18, găsim locul ideal de cazare la cabana….fără publicitate….., unde ne mai întâlnim cu alţi atacatori ai acestei întruniri.
Probele la care am participat atât eu cât şi Florian au fost cea de dificultate şi cea de viteză, prima probă avănd o provocare mai serioasă pentru mine.
Toate bune, ne-am calificat în finala de dificultate, atât eu cât şi colegul de suferinţă Florian, în prima zi a concursului, urmâd să se desfăşoare finala a doua zi, împreună cu proba de viteza.
Ciprian Andrecuţ în finală.
Seara…..ca de obicei s-a sarbătorit, fiecare cum a putut, cum a ştiut că e mai bine, totul încheindu-se pe la orele 4 dimineaţa.
Duminică, o zi cu ceaţă şi umiditate mare, ne-a întâmpinat în drumul nostru către traseul de finală, unde în cele din urmă ne-am clasat cam aşa: Florian pe locul 4, iar eu pe locul 1, ca mai apoi la proba de viteză pe gheaţă să schimbăm locurile, eu trecând pe locul 4 iar Florian pe locul 1.
Clasamentul la baieţi, dificultate:
1 Andrecuţ Ciprian
2 Sima Mihai
3 Petrescu Catalin
4 Mastacan Florian
5 Maris George
Clasamentul la baieţi, viteză:
1 Mastacan Florian
2 Petrescu Catalin
3 Sima Mihai
4 Andrecuţ Ciprian
5 Maris George
Sursa: www.fralpinism.ro
Ciprian Andrecuţ în finală.
Ciprian Andrecuţ în finală.
Ciprian Andrecuţ în finală.
Ciprian Andrecuţ în finală.
Ciprian Andrecuţ în finală.
Competiţia, pe tot parcursul ei a decurs bine, mai puţin evoluţia fetelor la proba de dificultate, singurul lucru care m-a dezamăgit înfiorător, pentru că, după părerea mea, nivelul de pregătire la fete nu necesită organizarea unei competiţii de acest gen, nu vreu să-mi luaţi asta în nume de rău, dar acesta este adevărul, adevărul cel grav…
De la stânga la dreapta, Ciprian Andrecuţ, Mihai Sima, Cătălin Petrescu, Florian Mastacan.
Cupa magică în mâna învingătorului.
10 comentarii:
Champion from Toplita! Legitimat la Iasi, Romania!
:-*
Salut!
Despre fete:
Intr-adevar, situatia este jalnica.Dar, orice nivel de pregatire trebuie testat cumva, competitiile fiind extrem de potrivite. Si sa stii ca si fetele au aceleasi senzatii placute ca si baietii atunci cand pun mana pe scula(piolet).
(Tu n-ai fi impartit nici tortul cu fetele...a fost bun!)
Felicitari!
Andreea Paun
Fie cum spuneti voi, dar sa nu ne furam singuri caciula prin simplul fapt ca am luat locul X pe podium, mai avem foarte multe de invatat noi romanii, despre ce e catararea.
Fetele sa nu se supere, pe viitor va fi mai.....bine.
Depinde pentru cine conteaza locul X pe podium. Competitiile pot oferi (daca ai noroc) o "recompensare" a muncii depuse. Ce ramane e palmaresul, respectiv traseele dificile parcurse.
Pentru ca altfel, fetele degeaba isi lustruiesc medaliile cand capoteaza in M6.
PS. Nu sunt misogin, sunt realist.
Pentru Andreea: arata-mi si mie o fata care se antreneaza la dry tooling. Un antrenament la 2 saptamani macar!
PS. Femeile nu mananca tort caci tin la silueta =))
Pentru Florian:(pe scurt)
Eu, de exemplu.(daca vrei iti trimit poze de la antrenamente)
N-am palmares, dar incerc.( insa asta-i departe, mai e mult de munca). Iar la concursuri(2)am decis sa particip cu un scop bine definit care nu are nici o legatura cu a-mi vedea numele prin clasamente si nici cu lustruirea. Intr-adevar, m-am bucurat la concursul de la rachitele si m-am bucurat pentru ca am muncit ceva (pentru nivelul meu ala de sub 0...). Si m-am bucurat si pentru ideea de recompensa, dar asta cred ca este cat se poate de uman, nu crezi?
Concluzia este ca imi place dry tooling si sper sa progresez.
Andreea Paun
Andreea: foarte bine. Din cunostintele mele, la ora actuala, inseamna ca esti singura care se antreneaza. Nu renunta, ca e pacat!
Bravo ma Cipri.
Salutari.
Jabe
Bravooo!!!:) Așa sa fi...mereu la înălțime!@! ;)
Trimiteți un comentariu