marți, 31 mai 2011

Veliko Tarnovo şi altele…

În cele din urmǎ, m-am hotǎrât sǎ mai umplu paginile acestui blog şi sǎ vǎ prezint, în mare, ultimele activitǎţi.
Am început sezonul prim apropiere de casǎ, la Borsec, la Faleza Ursului, dupǎ care, am dat o fugǎ împreunǎ cu Kojak, Irina, Vacǎ şi Degeţica, la Bulgari.

De la stânga la dreapta, eu , Kojak, Irina, Dege, Vacǎ fǎcea poza.

Destinaţia…Veliko Tarnovo, o zonǎ de cǎţǎrat nu prea departe faţǎ de frontirera cu patria mamǎ.
Ajunşi acolo, în prima zi, ploaie, frig şi ceaţǎ, aşa cǎ, am considerat cǎ e o zi dedicatǎ pentru odihnǎ, dupǎ oboseala de pe drum. A doua zi, începem acţiunea, fiecare cu proiectul lui, cu treaba lui. Eu mi-am ales un traseu cu dificultate (7b), care mi s-a pǎrut bun pentru începutul sezonului, ca mai apoi, sǎ trec la ceva mai serios, un traseu de dificultate (8a), care l-am lucrat împreunǎ cu Kojak, care a şi legat în cele din urmǎ traseul.

Asta a fost camera mea, timp de cinci zile.



Înainte de micul dejun, arunc un ochi la traseu.

Serile au fost foarte distractive, râdeam de orice, fǎrǎ sǎ fi fumat careva ceva, doar câteva “ciocǎnele” şi treaba era mai mult decât super, ne-am gospodǎrit care cu ce a avut din dotare.

Eu pe (7b).

Un vecin de-al meu.

Alt vecin.

În rest, zona este foarte frumoasǎ, foarte bine amenajate traseele, o zonǎ pentru toate categoriile de cǎţǎrǎtori, mâncarea ieftinǎ, oameni lejeri……am sǎ mai merg.
Reîntorşi în ţarǎ, cam aceiaşi trupǎ, ne-am reîntâlnit la Borsec, la cǎţǎrat. Eu cu proiectul “Owl Hole” şi Kojac la traseul “White Dream”, restul poporului, pe restul de trasee.

Eu cu Kojak.

Momentan sunt în repaus dupǎ o entorsǎ recentǎ, la piciorul drept, sper sǎ-mi revin cât de repede, pentru cǎ este multǎ treabǎ.


Na...poftim !

Cam atât a fost marea foialǎ în ultima vreme.

7 comentarii:

Kobe spunea...

Arata rau piciorul, ce-ai patit tati? Insanatosire grabnica...

Kobe.

Florin-Ciprian Andrecuţ spunea...

Ohoo....acuma e ok piciorul, pot catara, dar trei zile nu am putut calca deloc pe el.

Kobe spunea...

Bun, dar cum ai facut entorsa?

Florin-Ciprian Andrecuţ spunea...

La o cadere, l-am atins de perete. Pe moment nu mi-am dat seama cum s-a intamplat, numai dupa ce am coborat, am vazut pe talpa espadrilei, ca e "slefuita". Mai greu a fost de recuperat echipamentul din perete.

Florin-Ciprian Andrecuţ spunea...

Oricum, am inceput recuperarea exact din ziua in care s-a intamplat. Mi-am administrat un tratament gen "Pitzi", foarte strict si in opt zile deja puteam catara. Normal recuperarea e de la trei saptamani in sus.

Kobe spunea...

Bine ca nu-i mai grav si ca iti revii repede...

Anonim spunea...

:(