luni, 8 iunie 2009

Burtoflex (8a+)...

Din Borsec, înapoi în Cheile Bicazului, înapoi la ”Burtoflex”, nimic mai mult decât un alt (8a+) super frumos.

Ciprian Andrecuţ la intrarea în traseul ”Burtoflex” (8a+)

Acţiunea din acest sfârşit de sǎptǎmânǎ, a ţinut de Sâmbǎtǎ dimineaţa şi pânǎ Luni dupǎ masa, iar cea cu ”Burtoflex”(8a+), a început, pentru mine mai serios, în urmǎ cu douǎ weekend-uri, în care m-am familiarizat cu traseul.

Ciprian Andrecuţ la intrarea în traseul ”Burtoflex” (8a+)

Sâmbǎtǎ dupǎ ce Kojac (Costel Tudosǎ) a parcurs (FA) ”Insomnia Reloaded” (8b+), unul din cele mai grele trasee din România, s-a alǎturat şi el împreunǎ cu mine la traseul cu ”filet pe stânga”.
Dupǎ multǎ investiţie fizicǎ şi psihicǎ, ca sǎ nu mai zic de durerea din ligamentele solicitate, reuşesc atât eu cât şi Kojac, sǎ eliberǎm traseul.

Ciprian Andrecuţ în ”Burtoflex” (8a+)

Ciprian Andrecuţ în ”Burtoflex” (8a+)

În final, traseul se prezintǎ unul de tip dur, fǎrǎ paşi de odihnǎ între ”crux-uri”, fǎrǎ sǎ-ţi permiţi nici cea mai micǎ greşealǎ, un traseu foarte sensibil la picioare, cu prize de douǎ degete pentru mânǎ şi prize scurse şi mici la picior, un traseu în care paşii grei sunt pe parcursul a mai mult de jumatate din traseu, singurul pas de odihnǎ fiind sub topul traseului, urmat de o ieşire mai lesne în comparaţie cu dificultatea traseului.

Ciprian Andrecuţ în ”Burtoflex” (8a+)

Cam atât a fost toatǎ acţiunea.

Niciun comentariu: