miercuri, 19 decembrie 2007

Cupa C.A.R de Dry Tooling….

Cu toate bune şi frumoase am început şi noi, cam de multicel, sezonul rece, cu dry tooling, ceva trasee de mixt şi multe altele.
Până în prezent singurul eveniment mai interesant a fost Cupa CAR (Clubul Alpin Român), desfăşurat în acest sfârşit de săptămână la Buşteni, pe structura artificială unde a avut loc şi campionatul mondial de căţărare pe gheaţă.

La panoul de la Iaşi

Înainte de acest eveniment am făcut o mică ieşire la prietenii din Iaşi, ca să zicem aşa, un mic minicantonament, unde am căţărat pe structura deja existentă. Gazdă mi-a fost bunul meu prieten Florian Mastacan, alături de “familia lui” Petronela şi Mishoo.
La o săptămână de la pregătirea din Iaşi am năvălit claie peste grămezi, care mai de care al Buşteni, că doar e mare eveniment, Cupa Clubului Alpin Român de căţărare mixt dificultate.

Ciprian Andrecuţ în traseul de calificări

Organizatorii acestui eveniment au fost foarte inspiraţi în ceea ce priveşte buna desfăşurare a concursului, începând de la zona de izolare a concurenţiilor, unde am avut încălzire, până la cele trei trasee amenajate, un traseu de calificări, unul de semifinală şi unul de finală, toate crescând gradual în ceea ce priveşte dificultatea.

Ciprian Andrecuţ în traseul de calificări

Ciprian Andrecuţ în traseul de calificări

Ciprian Andrecuţ în traseul de calificări

Ciprian Andrecuţ în finală

Cu toate că treseul de calificări a fost mai uşor faţă de celelelte două, m-am mişcat mai greu, probabil din cauza frigului de afară şi neacomodării rapide a organismului. În traseul de semifinală treaba a mers mult mai bine cu toate că dificultatea traseului începea chiar de la intrarea în traseu, în finală treaba a decurs bine, zic eu, ocupând în cele din urma locul 3 pe podium, probabil se putea mai bine, dar singurul lucru care il pot remarca public, este că mai am foarte mult de învăţat şi de antrenat în ceea ce priveşte escalada, alpinismul etc..

Clasamentul:
Masculin

1. Cătălin Petrescu
2. George Stroie
3. Ciprian Andrecuţ
4. Dan Burcea
5. Bogdan Micu
6. Florian Mastacan
7. George Stăncescu
8. Robert Cohn

Sursa de informaţii: www.roclimbing.net

Mai jos am făcut un mic montaj de imagini, pentru a descifra mai bine ceea ce a fost la acest eveniment.

Video: Cupa CAR

2 comentarii:

Florian Mastacan spunea...

Bine baietu'! Ai salvat onoarea grupului nostru :)

Anonim spunea...

mamaaaaaaaaaa ce surpriza....................................................................................