duminică, 8 iulie 2007

Pinball 7c…

Săptămână plină de ploi şi frig, pe aici prin Topliţa, ieşit la stâncă doar marţi, în rest căţărare în pod (adică la panou).
Hotărât să rămân în weekend-ul acesta pe acasă din pricina timpului neprielnic pentru escaladă, totuşi mintea nu a putut să accepte acest lucru de a rămâne acasă şi nu a fost aşa.
Sâmbătă dimineţa iau legătura cu unul din prietenii mei din Iaşi, Valentin Chiriac şi hop în Cheile Bicazului.
Suit la volanul maşinii şi nerespectând în mare parte a drumului restricţiile de viteză, că doar merg la căţărat, ajung la locul crimei, Cheile Bicazului.
Toate bune şi frumoase, fiind toată lumea în zona Hornul Mare, ne-am dat care mai de care pe trseele din acel sector, Vali încercând ”Freestyler 7b+/7c”, iar eu ”Pinball 7c”.
Pentru mine ”Pinball 7c” este un traseu foatre tehnic şi în acelaşi timp tăios la degete pe alocuri, dar cu atenţie şi control totul este posibil. După trei încercări am reuşit să eliberez traseul, iar a doua zi Vali reuşeşte şi el să parcurgă traseul ”Freestyler 7b+/7c”, după mult efort depus.
Categoric din toată acţiunea asta nu au lipsit şi încercăriele pe care le-am dat pe magicul traseu ”Omida veselă 7c+”, fără succes şi de această dată, dar dintre toate încercările acestea fiind cele mai bune, sper să-l eliberez într-o zi.
În curând am să primesc de la cei care au fotografiat şi ceva imagini din această acţiune.

3 comentarii:

Florian Mastacan spunea...

Ti-o iesit pulane. Cand l-am facut eu acu 2 ani, dadeam 11 incercari pe el. Deci, progres! :)

Te pupa tata.

Kobe.

Anonim spunea...

:-)))

Anonim spunea...

:-)))