duminică, 16 noiembrie 2008

Prima ieşire la dry tooling…

De câteva zile am pus şi eu espadrilele în cui până la primăvară şi am început încet, încet pregătirea pentru sezonul rece, care la Topliţa a început serios, având deja de o săptămână temperaturi de (-11ºC). Mai trebuie să ningă şi iarna e venită în toată regula.
După o perioadă de pregătire la panou şi pe acasă, m-am hotărât să ies şi la stâncă pentru a mă acomoda, să văd cum răspunde organismul la efort combinat cu frig, aşa că împreună cu nişte prieteni din Topliţa ne-am încordat pentru o acţiune în Bicăjel.

Bicăjelul


În prima zi, sâmbătă, am parcurs trasee mai uşoare pentru acomodare, M5; M6, am încercat paşii din noile proiecte amenajate săptămâna trecută, împreună cu Florian Mastacan şi Lucian Bursuc, două linii, “Harmonica” şi “Millenium”, cel din urmă, fiind pentru mine provocarea pentru acest sezon, deoarece linia pregăteşte ceva mult superior faţă de ce există deja în Bicăjel (mă refer la traseele de dry tooling). Ca şi grad nu mă exprim, nu pentru că nu ar exista o părere, mai ales că am încercat să leg paşii din traseu, ci doar pentru că nu am legat traseul.


Ciprian Andrecuţ în “Dance 4 Life” (M9-)



Ciprian Andrecuţ în “Dance 4 Life” (M9-)

A doua zi, duminică, mi-am propus să mă dau pe cele doua trasee “Dance 4 Life” (M9-), şi “Enter The Dragon” (M9), trasee care sezonul trecut mi-au fost proiecte. Traseele le-am parcurs fără nici o problemă, echipându-le în acelaşi timp cu parcurgerea. Pe lângă cele două trasee, am mai parcurs şi altele, tot pentru acomodare.

Ciprian Andrecuţ în “Dance 4 Life” (M9-)


În stânga Simon Istvan, în dreapta Ciprian Andrecuţ, la o tacla despre rutele existente.


O mică pauză tehnică, mai mult sau mai puţin…

În final totul a mers bine, dar gândul tot la “Millenium” mi-a rămas.